Blokarten

Blokarten

Blokarten, strandzeilen, landzeilen, blowkarten

Blokarten is genieten! Keihard racen over een gigantische zandvlakte met snelheden tot 60 km/h. In een speciaal ontworpen blokart kunt u met een groot zeil snel en eenvoudig snelheid ontwikkelen.

Blokarten is daarbij binnen enkele minuten door iedereen aan te leren! U bestuurt de wagen met een welbekend fietsstuur en de snelheid regelt u d.m.v. het aantrekken of loslaten van een touw.

Op actieve bedrijfsuitjes is blokarten een echt uitdagend onderdeel dat bij al uw collega’s in de smaak zal vallen. U kunt blokarten op uw eigen niveau en zo snel en spectaculair rijden als u wilt.

Blokarten is binnen grotere evenementen goed te integreren en te combineren met diverse andere onderdelen zoals outdoor lasergamen, powerkiten, RIB varen, Beach Volleybal, GPS Quest of een complete beach challenge.

Aansluitend aan de activiteiten kunt u bij een van de paviljoens genieten van een overheerlijke lunch, borrel en/of een diner.

Strandzeilen in IJmuiden aan Zee

Wilt u ook een dag met uw team uitwaaien aan de kust? Kies dan voor het strandzeilen in IJmuiden aan Zee. Deze locatie biedt u een zeer brede zandvlakte waardoor u elke dag en bij alle windrichtingen een grote ruimte beschikbaar heeft.

Daarbij komt nog dat IJmuiden goed bereikbaar is met de auto en het openbaar vervoer. De parkeergelegenheid is zeer ruim en op het strand zijn vele strandpaviljoens aanwezig waar u het gehele jaar kunt genieten van vele horecamogelijkheden.

Blokarten reserveren

Reserveer direct bij één van de volgende aanbieders.

De planning van uw bedrijfsuitje?

Wilt u een actief bedrijfsuitje met strandzeilen en diverse horeca? Uw programma zou er als volgt uit kunnen zien:

13:00 koffie, thee en gebak

14:00 Activiteiten

16:30 Borrelen

17:30 Barbecue buffet

Kwaliteit op uw bedrijfsuitje

Kies voor kwaliteit! Persoonlijke begeleiding en coördinatie op uw evenement is belangrijk om u te garanderen van een goede beleving op uw evenement.

Organisaties die via Bedrijfsuitjes-strand.nl worden aangeboden bieden u de hoogste kwaliteit in de markt. Deze bedrijven bieden u een professioneel verzorgde dag met verzekering, top mensen en A-merk materialen.